Nákupný zoznam

Najlepšie plnené čokoládové oblátky, domáci RECEPT

04.03.2021

  • 3.7/5

Najlepšie plnené čokoládové oblátky. Skvelý domáci recept so značkou Najlepšie koláče.

Najlepšie domáce čokoládové oblátky, ktoré si zamilujete

Fantastické oblátky plnené domácim čokoládovým krémom. Top recept so značkou Najlepšie koláče. Inšpirujte sa. 

Nepečené dobroty sa tešia veľkej obľube, pretože nepotrebujeme rúru, domáce keksíky si tak môžeme pripraviť kdekoľvek.

Milujete čokoládové oblátky? Tak potom ste na správnom mieste. Príprava našich plnených domácich čokoládových oblátok vám nezaberie veľa času, pochutí si celá rodina.

Vyskúšajte osvedčený recept na nepečenú pochúťku - čokoládové oblátky so značkou Nalepšie koláče. Chutia úžasne, vyskúšajte.

Inšpirujte sa vynikajúce domáce čokoládové keksíky,  recept webu Ženyvmeste.sk

Jednoduchý recept na plnené čokoládové oblátky

  • Čas prípravy: 30 minút
  • Tepelná úprava: 20 minút
  • Množstvo: cca 50 kusov (podľa veľkosti keksíkov)

Nepečiete, ale milujete sladké? Najlepšie koláče myslia aj na Vás. Vyskúšajte našu novinku, najlepšie domáce čokoládové oblátky. Prípravu zvládne aj každý začiatočník. Sladké maškrtenie želáme.

Domáce čokoládové oblátky krájame na menšie keksíky, kocky alebo trojuholníky. Ak vrchnú oblátku a boky oblátok potrieme čokoládovým krémom, vznikne nám pekná torta. Keď ju pekne dozdobíme, čokoládová oblátková torta poteší aj každého oslávenca.

Vyskúšajte aj nepečené gaštanové guľky s čokoládou, recept webu DobráKuchyňa.sk

Skvelé oblátky plnené čokoládovým krémom, top RECEPT

(Na cca 50 kusov menších keksíkov)


Ingrediencie

  • 100 ml - mlieko
  • 250 g - práškový cukor
  • 1 podľa chuti - strúhaný kokos
  • 1 polievková lyžica - kakao
  • 1 podľa potreby - nasekané alebo pomleté orechy
  • 250 g - maslo alebo Palmarín
  • 1 balenie - BB puding
  • 1 balenie - oblátky
Poslať ako nákupný zoznam



Najlepšie plnené čokoládové oblátky, domáci RECEPTAutor - Nela

Vynikajúce domáce čokoládové keksíky - postup receptu

Ingrediencie: 250 g maslo (Palmarín alebo iný tuk), 250 g práškový cukor, 100 ml mlieko, 1 polievková lyžica kakaa, 1 balenie BB pudingu (250 g), tortové oblátky (150 g) na dozdobenie: strúhaný kokos, nasekané alebo mleté orechy podľa obľuby

  1. Vo vodnom kúpeli roztopíme maslo (Palmarín alebo iný tuk) s práškovým cukrom. Potom pridáme mlieko, kakao a BB puding.
  2. Čokoládový krém miešame nad parou približne 15 minút, hmota sa spojí. S polovychladnutým čoko krémom naplníme oblátky.
  3. Na prvú oblátku rozotrieme  2 plné polievkové lyžice krému (podľa potreby), pritlačíme ďalšiu oblátku. Nasleduje vrstva krému.
  4. Pokračujeme ďalšími oblátkami, krémom. Je dôležité, aby sme každú vrchnú oblátku dobre pritlačili, musí priľnúť na čoko krém. 
  5. Čokoládový krém oblátky dobre spojí. Poslednú oblátku potrieme ešte krémom, môžeme aj boky. Vznikne nám oblátková torta.
  6. Vrch môžeme posypať strúhaným kokosom, mletými alebo nasekanými obľúbenými orieškami. Necháme odležať cca hodinu.

Tip na najlepšie koláče: Plnené oblátky môžeme aj zaťažiť, ak by sa oblátky oddeľovali. Samozrejme, na poslednú oblátku už krém nebudeme potierať.

Sladká čokoládová dobrota.

Pripravili sme pre vás aj recept na čokoládovú polevu ganache, poleva,ktorá sa neláme

Prihláste sa na náš newsletter

A čítajte najnovšie recepty bez reklamy!

Všetky recepty

Najnovšie koláče a zákusky

Aktuálne recepty